Mexican Salsa Wrap

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Chips verkruimelen. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. Steeltjes van koriandr snijden, blaadjes fijsnijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden. Tartaar in kom doen. Chipskruimels, sjalotjes, knoflook, koriander, ei ,zout en tacokruiden door tartaar kneden. Gehakt in vieren verdelen. Met vochtige handen gehakt tot 4 hamburgers vormen. In koekepan olie verhitten. Hamburgers ca. 8 min. bruin en krokant bakken, halverwege keren. In tussen tortilla′s volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in magnetron verwarmen tot ze soepel zijn. Tortilla′s tot helft bestrijken met avocadodipsaus. Op avocadodipsaus plakken tomaat verdelen. Hamburgers erop leggen. Op elke hamburger eetlepel salsa scheppen. Tortilla dubbelklappen.

Mexican Salsa Wrap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met kip, salsa en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Buffalo Wings
Hoofdgerecht
Bekijk recept