Italie:Risotto Al Tonno E Pomodoro

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui in stukjes en bak in de boter in een braadpan. Voeg kruiden toe. Voeg na 3 minuten de rijst toe, goed omscheppen. Halve tot hele liter bouillon maken met het blokje kokend water. Als de rijst helemaal bedekt is met boter, scheut bouillon toevoegen. Als de bouillon helemaal opgezogen is door de rijst, nieuwe scheut toevoegen (tot de bouillon op is). Goed blijven roeren! Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Tonijn en tomaat toevoegen. Nog even laten doorstoven, dan kaas erdoor roeren en vrijwel direct serveren.

Italie:Risotto Al Tonno E Pomodoro is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma-spaghetti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept