Gebraiseerd Konijn Met Paddestoelen Duxelle En Paddestoeljus

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Konfijt de volgende dag de drooggedepte achterbouten in ganzenvet dat tegen de 80? C aangehouden wordt. Laat de bouten in enkele uren gaar worden. Neem het vlees van de botten, snijd het in stukjes en laat het koud worden. Meng het gekonfijte konijn met de rest van de duxelle en vul de filovellen hiermee. Bind de buideltjes dicht en zet ze onder een vochtige doek op een koele plaats weg. Laat de bouillon samen met de gedroogde paddestoelen inkoken tot sausdikte. Breng de saus op smaak met peper en zout. Verwarm de oven voor op 200? C. Bak de voorbouten rondom aan in tweederde van de hete "gewone" olijfolie en braad ze daarna in de oven nog circa tien minuten. Laat de filopakjes in de oven door en door warm en krokant worden. Bak ondertussen de rollades in de resterende hete "gewone" olie mooi bruin en gaar. Klop vlak voor het serveren enkele klontjes ijskoude boter door de saus.

Gebraiseerd Konijn Met Paddestoelen Duxelle En Paddestoeljus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bleekselderie, Gebraiseerd Met Vinaigrette
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerd witlof met rog en kreukeltjes
Bekijk recept
Gebraiseerd varkensboutje onder peterseliekorst
Bekijk recept
Rogtorentje met gebraiseerd witloof en kreukeltjes
0 min
Bekijk recept