Zomerse Salade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de bloemkool 3 min. in kokend water. Giet de groente af, spoel onder koud stromend water en laat hem uitlekken. Bak de chorizoreepjes in een droge koekenpan knapperig uit en neem ze uit de pan. Was de sla en snijd hem in dunne reepjes. Klop een dressing van de olie, de azijn, het bakvet en peper en zout naar smaak. Meng de sla met de bloemkool, de tomaat, de veldertjes en 50 g van de noten met de dressing door elkaar. Schep de chorizo er voorzichtig door. Strooi de rest van de noten erover. Lekker met maisbrood.

Zomerse Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept