Witte Rumtopf

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De perziken even in kokend water leggen, ontvellen, halveren en ontpitten. De nectarines wassen, halveren en ontpitten.De kiwi′s schillen met een dunschiller en in plakjes snijden. De vruchten in een schaal leggen, bestrooien met suiker, besprenkelen met citroensap, voorzichtig door elkaar mengen en even laten rusten om de suiker en de citroen op te nemen.De kersen wassen, goed uit laten lekken en ontpitten. De aardbeien wassen en uit laten lekken en de kroontjes verwijderen. De aardbeien samen met de kersen en frambozen bij de overige vruchten voegen, voorzichtig mengen en in een schone droge pot doen. De witte rum erover gieten, zo dat de vruchten goed bedekt zijn. De pot sluiten en het vruchtenmengsel enkele weken laten rusten.

Witte Rumtopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

SOS Piet - Rumtopf
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rumtopf
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
RUMTOPF
0 min
Bekijk recept
Sangria
0-10 min -
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept