ROSEGELEI MET FRAMBOZEN EN MUNTSAUS

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met mes merg uit vanillestokje schrapen. In kom slagroom met vanillemerg en de rest van de suiker lobbig kloppen. Munt erdoor scheppen. Pudding uit koelkast nemen en vorm kort in bak met warm water dompelen. Vorm op zijkant leggen en vinger aan een kant tegen gelei drukken, zodat gelei loskomt van de wand. Platte schaal tegen puddingvorm houden, samen keren en wijngelei op schaal laten glijden. Muntroom apart erbij geven.

ROSEGELEI MET FRAMBOZEN EN MUNTSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzische rijst met linzen
20 min
Bekijk recept
Lamskoteletjes met yoghurt-muntsaus
30 min-
Bekijk recept
Gevulde paprika met Marokkaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept