Tikka-kipspitjes..

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek de barbecuekooltjes aan en laat ze witheet worden. Neem de kipspitjes uit de yoghurtmarinade, leg ze op het rooster en rooster ze onder keren 10 minuten. Bestrijk de pitabroodjes aan EEN kant met knoflookpuree, besprenkel ze met wat olie en bestrooi ze met koriandergroen en sesamzaadjes. Leg de broodjes met de onderkant op het rooster en rooster ze 3 minuten. Keer ze dan en rooster de bovenkanten nog 2 minuten (ze mogen een beetje geblakerd zijn). Rasp voor de raita de komkommer grof, laat hem in een zeef kort uitlekken en vermeng met de versgeknipte muntblaadjes en het tweede bakje yoghurt.

Tikka-kipspitjes.. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip-tikkaspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currypita's met kalkoenfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept