Kalfstournedos Met Eekhoorntjesbrood(Fungi Purchin)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 espressokopje olie in de pan verhitten samen met wat boter de champignons (niet te dun) snijden en de ui hakken fruit de uitjes in de olie glazig, de champignons toevoegen en alles op hoog vuur bakken dan voeg je een klein scheutje witte wijn bij Voeg - op hoog vuur- het eekhoorntjesbrood toe en 250 dl koksroom toe vervolgens voeg je 1 grote kop bouillon (eekhoorntjesbrood-vocht) toe en een 1/2 espressokopje cognac (nog steeds op hoog vuur) als de saus omhoog komt eerst even roeren en dan laag zetten af en toe voeg je een beetje "eekhoorntjesvocht" toe onder het roeren Nu is de saus klaar!
Voorbereiding
tournedos; voor het bakken in de pan rol je ze even door de meel het vlees moet van binnen rose zijn Na een paar minuten bakken aan beide kanten leg je ze nog even in de pan met de saus na ongeveer 5 min. zacht sudderen zijn ze klaaren kunnen ze opgediend worden.

Kalfstournedos Met Eekhoorntjesbrood(Fungi Purchin) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfstournedos met pompoen, kastanjes en spinazie
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfstournedos met spinaziepuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept