Italie: Crostino's Met Porcini

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd hoeden en stelen van het eekhoorntjesbrood in plakken van 1/2 cm dik en dan in stukjes van 4 cm.Verhit 6 el olie op halfhoog vuur. Fruit hierin luchtig omscheppend het eekhoorntjesbrood en de knoflook plm. 2 minuten. Voeg dan de ansjovisstukjes toe, temper het vuur en bak alles nog 1-2 minuten tot het eekhoorntjesbrood beetgaar is en de ansjovis is weggesmolten in de hete olie. Voeg zo nodig ietsje olie toe. Proef of er nog zout bij moet, maal er royaal peper over en breng de paddestoelen naar wens op smaak met citroensap.Verdeel het eekhoorntjesbrood over de warme crostino′s en lepel het restant van de smaakrijke olijfolie erover.Direct serveren.

Italie: Crostino's Met Porcini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept