Lintmacaroni Met Mossel En Garnaal

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden. Lintmacaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Mosselen en garnalen afspoelen. Laten uitlekken. Ui fijnsnipperen. Boter verhitten. Ui ? 2 min. zachtjes bakken. Knoflook erboven uitpersen. Bloem erdoor roeren. Al roerende scheutje voor scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Kaas en tomatenketchup erdoor roeren. Kaas laten smelten. Van vuur af mosselen en garnalen erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Saus door lintmacaroni scheppen. Ovenschotel (inh. 2 l) invetten. Lintmacaroni erin scheppen. In midden van oven macaronischotel in ? 20 min. lichtbruin laten kleuren.

Lintmacaroni Met Mossel En Garnaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept

Kipfilet met champignon-pestosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Met Aspergesaus *
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Met Basilicumsaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept