Fettucini Van Zeewolf

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gezouten water met een scheut olijfolie aan de kook brengen. De tagliatelle hierin 8 minuten koken, laten uitlekken maar het kookvocht bewaren ! en in een grote vuurvaste schaal leggen. Het groenten-kruidenmengsel in een grote pan in olijfolie laten zweten, kruiden met peper en zout, overgieten met het kookvocht van de tagliatelle tot de groenten net onder staan, aan de kook brengen en verder laten garen in een open pan. Wanneer de groenten bijna gaar zijn de zeewolffilets erop leggen en onder deksel op zacht vuur ongeveer 4 minuten verder garen. De zeewolffilets uithalen en op de tagliatelle schikken. De room en de boter aan de groenten toevoegen. Ongeveer 5 minuten laten inkoken en al schuddend met de pan de saus binden. De groentesaus in de ovenschotel gieten, de kaas erover strooien en in de oven gratineren.

Fettucini Van Zeewolf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept

Fettucini met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini met olijven en kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini Met Ansjovisroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Hertenbiefstuk Met Peultjes En Fettucini
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept