Raclette

2
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen en in een pan doen met 1/2 glas water en zout. Afdekken en 8 minuten op volle kracht laten koken. 2 aardappelen op elk bord leggen met een plakje kaas er bovenop. 30 seconden in de oven zetten. Dadelijk serveren met in zeer dunne plakjes gesneden grisonvlees of rauwe ham.

Raclette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept