Rauwe Zalm Op Zijn Zweeds

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beleg de bodem van een schotel met de helft van de gehakte dille. Wrijf de zalm goed in met de marinade, leg hem op de dille en dek af met de andere helft van de dille. Zet de schotel afgedekt in de koelkast en laat hem 16 uur marineren. Keer na 8 uur om. Schil de komkommer en snijd hem in fijne schijfjes. Neem de zalm uit de schotel, schraap de dille er af en lat gedurende 1 uur koud water om het overtollige zout te verwijderen. Droog de zalm af met keukenpapier en snijd hem in dobbelsteentjes van 1 cm. Meng de zalm met de mosterd, de room, de verse dille en de peper. Verdeel de zalm over vier bordjes en versier met komkommerschijfjes.

Rauwe Zalm Op Zijn Zweeds is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbak van bonen en maiskolfjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweeds Pannetje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biff Lindstrom, Zweeds Rundvlees
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zweeds Aardappelgerecht
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept