Aardappelkoekjes Met Mozzarella En Gedroogde Tomaten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal in. Maak bolletjes van de aardappelpuree en druk deze tussen beide handen plat tot koekjes. Verwarm de oven voor op 225 graden. Verwarm boter in een koekenpan en bak hierin de aardappelkoekjes snel rondom lichtbruin. Leg de aardappelkoekjes in de ovenschaal. Snij de mozzarella in kleine dunne plakjes en leg op elk aardappelkoekje een stukje mozzarella en hierop een reepje gedroogde tomaat. Schuif de schaal 10-15 minuten in de hete oven. Bestrooi de warme koekjes met de basilicum.

Aardappelkoekjes Met Mozzarella En Gedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept