Cannelloni Met Gehakt, Salie En Walnoten

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter een ruime ovenschaal en leg de gevulde cannelloni erin. Roer de bouillon scheutje voor scheutje door de creme fraiche en voeg de rest van de walnoten, zout en peper toe. Schenk de saus over de cannelloni. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de cannelloni ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven (200 ?C). Garneer de cannelloni met de peterselie.

Cannelloni Met Gehakt, Salie En Walnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept