Foo Yong Hai

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Laat de diepgevroren krab ontdooien, of laat het blikje uitlekken. Verwijder de kraakbeenachtige delen en eventueel ook andere ongerechtigheden. Verdeel de krab in kleine stukjes. Maak de prei schoon en snijd deze in smalle ringetjes. Snijd de champignons in kleine stukjes. Verhit 1 eetlepel olie en fruit de preiringen er 2 minuten in. Voeg de champignons toe en fruit alles, onder voortdurend roeren en omscheppen nogmaals 2 minuten. Schep de krab en de bladselderij erdoor. Houd alles daarna warm. Klop de eieren in een kom los. Voeg wat zout en peper toe. Verhit de rest van de olie in een koekepan. Schenk de eiermengsel in de pan. Temper de warmtebron en laat de omelet dan bakken tot het oppervlak begint te stollen. Verdeel de vulling over de helft van de vulling heen. Laat de omelet daarna op een voorverwarmde schaal glijden. Schenk een deel van de saus over de omelet en dien de rest ervan op in een sauskom.

Foo Yong Hai is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Foeyonghai met ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met mihoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foe yong hai anders
30 min-
Bekijk recept
Foo-yong-hai
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Foeyonghai met ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met mihoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Callaloo met foo-foo
Bekijk recept
Foo Yong Hai Met Saus
20-30 min -
Bekijk recept