Garniture Walewska

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kreeft uitllekken en snijd er vier mooie plakjes van, houd 25 gram apart voor de saus. Snijd de truffel in dunne plakjes. Maak de saus. Vermen de boter met de achtergehouden heel fijn gesneden kreeft. Snijd de schoongemaakte worteltjes en de ui heel klein, evenals de selderij. Fruit groenten en bacon even in de boter en roer dit mengsel door de kreeftenboter. Vermeng deze boter met de warme kaassaus . Bedek gekookte vis met de plakjes kreeft en truffel en schep er een klein beetje saus over.

Garniture Walewska is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Garniture A La Andalouse
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Languedocienne
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture Khedive
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Trouvillaise
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept