Frisse Appelchutney

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Pel de uien en snijd ze in stukjes. Doe de appels met de uien, rozijnen, de kruiden, azijn en de suiker in een pan en breng op middelmatig vuur aan de kook. Laat de chutney op een laag vuur ongeveer 40 minuten koken. Roer regelmatig. Doe de chutney in potten en sluit ze direct. Zet de potten omgekeer op een schone doek. Laat de chutney minstens een maand, maar liever nog twee a drie maanden, ongeopend staan zodat de kruiden optimaal kunnen intrekken.

Frisse Appelchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse Appelchutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ongekookte Appelchutney
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept