Aardappels Met Ui, Spek En Witte Wijn

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rvmertopf met de olie invetten. De aardappels schillen en in vieren delen en samen met de uien in de rvmertopf doen. De speklapjes in driekn snijden en over de aardappels en ui verdelen. 1 eetlepel olie en wijn erover schenken. De tijmblaadjes, laurier en zout en peper toevoegen. De rvmertopf sluiten en in de oven zetten. De oven op 200 graden Celsius zetten en de aardappels 30 minuten in het midden van de oven bakken. De oven doorschakelen naar 225 graden Celsius en de aardappels nog 50 minuten laten garen. Het gerecht 2 tot 3 minuten laten rusten en dan warm serveren.

Aardappels Met Ui, Spek En Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept