Beenham Met Uiencompote

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden(hete lucht 160 graden). Dep de ham droog en leg deze in de ovenschaal. Klop het ei los mmet de mosterd, basterdsuiker en het paneermeel. Bestrijk de bovenkant van de ham met het mosterdmengsel. Laat de ham in ca. 30 minuten midden in de oven gaar worden. Laat de ham afkoelen. Pel de uien en snij ze in dunne ringen. Was en haal de blaadjes van de takjes tijm. Verwarm in een pan de uien met de port, 4 eetlepels water, tijm en de sambal. Laat de uien afgedekt ca. 15 minuten op eenlaag vuur stoven. Voeg de geleisuiker toe aan het uimengsel. Laat het mengsel ca. 5 minuten koken tot een compote. Breng op smaak met zout en peper. Laat de uiencompote afkoelen.

Beenham Met Uiencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Beefburgers met uiencompote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en ajuincompote
25 min
Bekijk recept
Rode uiencompote met mozzarella-tomaten uit de oven
30 min-
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept