Creoolse Biefstuk

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroen uit in een diepe kom, voeg 2 eetlepels rum en 2 eetlepels olie toe, doe er een takje tijm en 2 blaadjes laurier, de spaanse peper en pers of snijdt de knoflook erbij, voeg de ui toe en peper en zout naar smaak en meng alles goed (proeven mag). Leg nu de biefstukken in de marinade (45 - 60 minuten) en draai ze af en toe om. Haal ze uit de marinade, droog ze af en bak ze in hete olie snel aan alle kanten bruin of leg ze op de (hete!!) barbecue, doe er na bereiding zout en peper over en serveer.

Creoolse Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Zuid Amerikaans: Creoolse Rijst
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept