Mestreechs Zoervleis

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees uit azijn halen en afdeppen met keukenrol.Peper en zout toevoegen. Vlees gaar braden in 125 gr margarine. Kruidnagels en Laurierbladen erbij. Suiker erbij en 1 kopje azijn. Uien braden in andere pan en dan bij het vlees toevoegen. Stroop op vlees smeren en een half uurtje laten sudderen op een klein pitje. Maizena en wat water mengen en toevoegen om de saus te binden. Op smaak brengen met suiker en stroop.

Mestreechs Zoervleis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoervleis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoervleis (Zuurvlees)
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept