Zilte Zomerse Rijst

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst. Marineer de zeevruchten in een mengsel van 3 knoflooktenen (geperst), 3 gedroogde chili′s, sap van een citroen, olijfolie, koriander (vers geknipt) en zeezout. Was de Zeeaster goed! Olie in de pan, zeevruchten uit de marinade scheppen en in de pan, zeeaster er bij en eventjes (tot zeevruchten gaar zijn en zeeaster zacht). Na een tijdje de ′marinade erbij doen′. Maak van 2 el bloem en wat water een papje, voeg dit -onder goed roeren- bij het andere vocht. Laat het geheel een beetje inkoken tot het minder waterig en meer gebonden is. Tot slot reepjes paprika toevoegen (hoeft enkel warm te worden niet te koken).

Zilte Zomerse Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spring rolls van heilbot
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zilte rijst in de Romertopf
0 min
Bekijk recept
Italiaans Kaasplankje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tom Kha Kai
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept