Gevulde Eieren Met Sardientjestapenade

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in 7 minuten hard. Spoel ze met koud water af en pel ze. Halveer de eieren en haal de eidooiers eruit. Pureer in de keukenmachine 6 eidooiers, de olijven, geperste knoflook, bieslook, kappertjes, tijm, rode peper en sardientjes. Roer er 2 el olijfolie en enkele druppels citroensap door. Vul de eieren met de tapenade. Druk de andere 2 eidooiers door een zeef en verdeel dit over de gevulde eieren.

Gevulde Eieren Met Sardientjestapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sardientjestapenade
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frittata Al Balsamico (Omelette Met Balsamico-Azijn)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld Ei Met Sardientjestapenade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept