Gevuld Ei Met Sardientjestapenade

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Met koud water afspoelen, pellen en halveren. Eidooiers uit eieren halen. In keukenmachine 6 eidooiers pureren met olijven, knoflook, bieslook, kappertjes, tijmblaadjes, rode peper en sardientjes. Eieren vullen met tapenade. 2 Eidooiers door de zeef drukken en dit over de eieren verdelen.

Gevuld Ei Met Sardientjestapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sardientjestapenade
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frittata Al Balsamico (Omelette Met Balsamico-Azijn)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Eieren Met Sardientjestapenade
10-20 min -
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept