Cannoli

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg Zeef de bloem in een beslagkom. Zet de mixer op halve snelheid en voeg zo de wijn, ei en boter toe Kneed het deeg 5 minuten en zorg ervoor dat het deeg soepel en elastisch is. Wikkel het deeg in folie of plastic en leg het voor minstens 1 uur in de koelkast. Verhit de olie naar 180 graden Celcius. Maak van het deeg ongeveer 10 cm grote cirkels/ovalen en wikkel ze om de cannoli-rollen. Bak de rollen met de deeg naar dikte zo?n 2 a 6 minuten. Koel de rollen deeg voor het vullen. De vulling Mix de ricottakaas in een kom voor ongeveer 5 minuten totdat het soepel is. Voeg de suiker toe samen met het fruit, extract en de chocolade en kaneel.

Cannoli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli, Snelle Versie
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli, Snelle Versie
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept