Cannelloni Au Gratin

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de canelloni met behulp van een lepel.Voor de tomatensaus:snijd ui/knoflook en bacon in kl.stukjes.Verwarm de olijfolie in een pan en bak de bacon 5 min.Voeg ui/knoflook toe en bak ze zacht.Roer het mengsel af en toe.Strooi de bloem over de bacon en bak het geheel al roerend nogmaals 1 min.Roer de tom.puree door het mengsel en voeg naar smaak bas./marjo/peper en zout toe.Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.Laat de saus 10 min sudderen.Roer het mengsel af en toe.Giet wat saus in een ingevette ovenschaal.Leg de cannelloni in de schaal.Giet de overgebleven saus over de cannelloni.Strooi cheddarkaas over de cann. en een paar klontjes boter.Zeyt de schaal 30 min.in een voorverwarmde oven op 180 ?.Serveer de schotel direkt.

Cannelloni Au Gratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept