Zabaglione Al Miele

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de eidooiers en honing in een kom boven op een pan met net niet kokend water. Klop met de handmixer tot de massa heel dik en luchtig is. Klop er lepel voor lepel de marsala door en blijf kloppen tot de massa aan de lepel haar vorm behoudt. Schep de zabaglione in hoge glazen en serveer direct met (italiaanse) lange vingers.

Zabaglione Al Miele is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sebadas Al Miele
20-30 min -
Bekijk recept
Semifreddo Ai Pistacchi Con Salsa Di Miele
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
10-20 min -
Bekijk recept

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept