Ravioli Met Zongedroogde Tomaten, Basilicum En Mozzarella

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pak het deeg uit de koelkast en maak er 2 grote ballen van. Dek 1 van de ballen af (met een vochtige doek) en druk de andere met de palm van je hand een beetje plat. Strooi wat bloem op een schoon werkvlak en rol met een deegroller de bol deeg, altijd van je af, uit. Strooi er regelmatig wat bloem op en draai het deeg dan 90 graden. Blijf dit doen tot je een heel dun vel pasta over hebt van 1-2 mm dik. Doe hetzelfde met de andere deegbal. De ravioli: Leg de lap pasta op een royaal met bloem bestoven werkvlak. Leg de balletjes met een tussenruimte van 5 cm op de pasta. Kwast de pasta in met water (! gebruik weinig water, maar maak de pasta wel overal even vochtig). Leg een lap pasta van hetzelfde formaat op de eerste. Druk de pasta dicht rond de vulling, zorg ervoor dat er geen lucht meer tussenzit en snij de ravioli met het deegwieltje. Kook de ravioli in zachtjes kokend water met wat zout in 3-4 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.

Ravioli Met Zongedroogde Tomaten, Basilicum En Mozzarella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept