Polpettone Di Carne E Spinaci

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week het brood in wat melk. Roerbak de spinazie in de wok, knijp deze goed uit en snijd de spinazie fijn. Bak het kipgehakt rondom aan in de hete olijfolie. Doe rundgehakt en varkensgehakt in en kom en voeg het kipgehakt toe. Voeg een heel ei en een dooier toe. Knijp het brood uit, brokkel het in stukjes en voeg het toe aan het gehakt. Breng gehakt op smaak met peter, zout, peterselie, uitgeperste knoflook en Parmezaanse kaas. Meng het geheel goed door. Leg een stuk bakpapier op het aanrecht. Leg de 6 plakken Mortadella in 2 rijen naast elkaar op het bakpapier. Leg het gehakt hierop en spreid het uit tot een gelijkmatig geheel. Bestrooi het gehakt met Parmezaanse kaas, de spinazie. Rol met behulp van het bakpapier de Mortadella gehaktplak op en vouw het bakpapier om het geheel vast als een toffee. Leg de rol op een ingevette bakplaat en bak de Mortadella- gehaktrol 30 minuten in de oven op 180C.

Polpettone Di Carne E Spinaci is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Bouillon met tortellini
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spek en mascarpone
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto agli spinaci
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaans gehaktbrood (polpettone)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polpettone con crema di avocado (hamburger met avocadocrème)
15 min-
Bekijk recept
Polpettone al forno alla Gio (Gehakt uit de oven alla Gio)
1 uur-
Bekijk recept
Polpettone Di Carne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept