Koolschotel Met Stoofperen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoofperen schillen en in partjes snijden. Het vlees aan een stuk in de geprepareerde Romertopf leggen, overgoten met het gezouten water. De kool op het vlees leggen en hierop de peertjes. Kruiden toevoegen en het geheel in ca. 2 uur gaar laten worden in een oven van 200? C. Het vlees aan plakken snijden en met de kool en peertjes samen op een schotel opdienen en er apart b.v. krielaardappeltjes en mosterd bij serveren. Lekker met Krielaardappeltjes en Mosterd. Tip: Als u geen buikspek kunt krijgen, zijn (doormidden gesneden) speklapjes een goed alternatief.

Koolschotel Met Stoofperen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oosterse koolschotel met ei en gele rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige koolschotel met ham en pruimen
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode Koolschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte Koolschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept