Rundvlees In Gembersaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een braadpan de olie verhitten en hierin het vlees met kruiden rondom lichtbruin bakken. De tomaten 10 sec. in kokend water dompelen, in koud water laten schrikken, in stukjes snijden en samen met de bouillon aan het vlees toevoegen. Alles aan de kook brengen en het vlees in een gesloten pan minimaal 1,5 uur laten stoven. Regelmatig het vochtniveau in de pan controleren en zonodig aanvullen! De saus eventueel met wat zout en peper op smaak brengen en de peterselie erover strooien.

Rundvlees In Gembersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept