Rundvlees'Garam Masala'

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan yoghurt,boter,zout,gemberpoeder,paprikapoeder en gemberwortel goed mengen.Blokjes vlees erdoor scheppen.Vlees op zacht vuur in 2-2 1/2 uur goed gaar stoven.Als er te veel vocht verdampt,af en toe 1/2 kop water toevoegen.Garam masala erdoor roeren.Vlees nog 10 min.stoven.Tomaten en lente-ui erdoor scheppen.Garneren met verse koriander.

Rundvlees'Garam Masala' is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept