Boeuf A La Bordelaise

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotjes pellen en in halve ringen snijden. In braadpan 50 g boter verhitten en vlees rondom bruin bakken. Sjalotjes 2 minuten mee fruiten. Vlees bestrooien met zout en peper. Langs rand van de pan wijn en 3 dl water bij vlees schenken. Bouillontablet erboven verkruimelen. Tijm en laurier toevoegen. Vlees afgedekt in ca. 3 uur zachtjes gaar stoven.Rest van boter door bloem prakken. Vlokjes van dit mengsel door stoofvocht roeren en binden. Saus op smaak brengen met zout en peper. Bevat per eenpersoonsportie energie 500 kCal - eiwit 38 g vet 32 g - koolhydraten 14 g Bron AllerHande oktober 2001

Boeuf A La Bordelaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boeuf à la Bordelaise
3u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote à la bordelaise
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivel A La Bordelaise
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignons A La Bordelaise
20-30 min -
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept