Reibekuchen (duitsland)

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg aan de geraspte en uitgelekte aardappelen eerst de uien toe en roer goed doorelkaar.Voeg vervolgens de eieren toe en roer weer goed doorelkaar.Voeg naar smaak zout en nootmuskaat toe.(zonder wordt het gerecht wat flauw van smaak)Roer weer goed door elkaar. Doe wat olie in de pan,laat heet worden en schep een lepel aardappelbeslag in de hete olie.Druk met de achterkant van de scheplepel op het aardappelbeslag zodat een soort kleine pannenkoek ontstaat. De Reibekuchen DIRECT serveren met een lekkere salade en/of appelmoes.

Reibekuchen (duitsland) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Kerststol Uit Duitsland
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sauerbraten (Duitsland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semmelknodel (duitsland - Beieren)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Reibekuchen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Reibekuchen, Kartoffelpuffer Of Reiberdatschi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reibekuchen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reibekuchen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept