Gechocolateerde Luchees, Gevuld Met Gember

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de chocolade met de bouillon in een kleine steelpan en zet die in een grotere pan met heet water.Laat de chocolade al roerend smelten.Als de chocolade is gesmolten, haal het dan van het vuur af en laat eventjes bekoelen.Dip elke gevulde lychee in de gesmolten chocolade, zodat hij er helemaal mee omhult wordt.Haal de lychees weer uit de chocolade en leg ze, met de bolle kant naar boven op bakpapier, om ze te laten drogen.

Gechocolateerde Luchees, Gevuld Met Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Sints Ijsje
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept