Indische Pasteitjes, Pastechi

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het deeg kneden en even laten rijzen. vervolgens wordt het deeg plat gerold en de vormen uitgesneden (rondjes) over de pastechi vorm leggen, de vulling erin doen en de pastechi vorm sluiten(knijpen) en vervolgens in hete olie bakken.

Indische Pasteitjes, Pastechi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastechi uit Curaçao gebakken in olie
2 uur-
Bekijk recept
Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pastechi2
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept