Auberginesoep Met Mozzarella

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de sjalotjes en knoflook erin. Bak ze 4-5 minuten, tot ze zacht zijn. Doe de aubergine erbij en bak die, terwijl je af en toe roert, 25 minuten, tot ze heel zacht en bruin zijn. Giet de kippenbouillon in de pan en laat die ongeveer 5 minuten koken. Laat de soep iets afkoelen. Pureer de soep in een keukenmachine of mixer tot een gladde massa. Giet de soep terug in de schoongespoelde pan en breng haar op smaak met peper en zout. Roer de room en peterselie erdoor en breng de soep weer aan de kook. Meng de ingredienten voor de gremolata. Schep de soep in kommen en leg de plakjes mozzarella erop.

Auberginesoep Met Mozzarella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Arabische auberginesoep
30 min-
Bekijk recept
Romige aubergine-knoflooksoep met rivierkreeftstaartjes
2 uur-
Bekijk recept
Auberginesoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginesoep Uit De USA
30-60 min -
Bekijk recept