Erwtensoep Met Kluif

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De erwten uit laten lekken en met de spekblokjes, soepgroente, vlees en aardappelen in de geprepareerde Romertopf doen. Bouillon, witte wijn en kruiden toevoegen en de soep ongeveer 2 uur laten koken in de geloten schaal. Vervolgens het vlees van de bot ontdoen, klein snijden, met de peterselie weer aan de soep toevoegen en deze goed heet serveren.

Erwtensoep Met Kluif is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

ERWTENSOEP
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelgelei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep (snert)
0 min
Bekijk recept
Erwtensoep
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept