Mascarpone-ijstimbaaltje

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dooiers in een kom doen en opkloppen. De suikersiroop al kloppende in een dun straaltje toevoegen. Het mengsel in een pan op een zacht vuurtje binden en opnieuw laten afkoelen. De mascarpone mengen met de vanillesuiker. De eiwitten tot sneeuw kloppen en samen met slagroom door het mascarponemengsel spatelen. Ook het dooiermengsel door het mengsel spatelen. Het ijsbeslag in vormpjes gieten en zes uur in de diepvriezer steken.

Mascarpone-ijstimbaaltje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mascarpone-ijstimbaaltje
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept