CANNELLONI Met Spinazie En Kaas

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit 2 fijngesnipperde uien en 2 geperste knoflookteentjes glazig in 1 eetlepel olijfolie. Doe er 450g spinazie bij en breng op smaak met het sap van 1/2 citroen. Verwarm tot de spinazie goed ontdooid is. Vermeng de groenten met 450g verkruimelde ricotta of feta. Kruid het mengsel eventueel wat bij (peper). Verdeel het over 10 tot 12 cannellonipijpjes, leg ze mooi naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschotel en overgiet ze met 3dl flink gekruide tomatensaus. Schep daarop 150ml yoghurt en bestrooi dat alles met 3 eetlepels parmezaanse kaas. Zet de schotel zo′n 40 minuten in de oven op 180 graden. Werk ze af met een paar gehalveerde kerstomaatjes en als u ze bij de hand heeft, verse blaadjes basilicum.

CANNELLONI Met Spinazie En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept