Aardappelgnocchi Met Tomaten-champignonsaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui en de knoflook ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaten, champignons, tomatenpuree, kruiden, suiker en peper en zout toe. Doe het deksel op de pan en laat ongeveer 15 minuten staan op een laag vuurtje. Stamp de aardappels fijn, voeg peper en zout toe en meng met de eieren en de bloem tot er een stevig gnocchi-deeg ontstaat. Rol er balletjes van ter grootte van een kers en druk die plat met de achterkant van een vork. Kook de gnocchi ongeveer 5 minuten in een ruime hoeveelheid flink kokend water met zout tot ze naar de oppervlakte komen drijven. Haal de gnocchi er met een schuimspaan uit, laat ze uitlekken en doe ze in een serveerschaal. Giet er de saus over en serveer meteen.

Aardappelgnocchi Met Tomaten-champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi bolognese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met gnocchi, courgette en pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekonfijte groenten met gegrilde kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept