Ricottataart Met Rozijnen In Grappa Geweekt

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de ricotto met de eierdooiers. Voeg toe bloem, suiker, pijnboompitten, citroenrasp en geweekte rozijnen. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door ricottomengsel. Schep dit mengsel in de vorm en bak de taart ongeveer 40 min. in het midden van de oven gaar (ricottamengsel moet stevig zijn).

Ricottataart Met Rozijnen In Grappa Geweekt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roemeense gehaktballetjes (Parjoale)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade
Bekijk recept
Kipsaté met kokossaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pesto-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept