Pannacotta Met Honing-rumsiroop

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap het uit. Breng de room met vanille en suiker langzaam aan de kook. Klop de dooiers los met een paar el warme room. Schenk ze in de pan met de room. Laat al roerend op laag vuur binden. Neem de pan van het vuur en roer er de gelatine door. Laat 15 min. afkoelen en verdeel het mengsel over 4 kopjes. Laat een nacht afkoelen. Keer de pannacotta om op een bordje, garneer met een halve walnoot. Maak de honing-rumsaus : breng water, honing, rum en suiker al roerend aan de kook. Laat op laag vuur inkoken tot een dunne stroop. Lepel at saus rondom de pannacotta.

Pannacotta Met Honing-rumsiroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken banaan met rum
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Alcoholvrije mojito
Snack
Bekijk recept
Cakejes met rum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas met gember-rumsiroop en ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta taart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum
35 min
Bekijk recept
Kruidenpannacotta met rivierkreeftjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta met chocolade en bosbessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept