1)likeur en scheutje melk bij de afgekoelde koffie doen. 2)creme maken eieren scheiden wit stijf kloppen met snufje zout dooiers goed kloppen met 3 scheppen suiker 3)dan de mascarpone bij de dooiers doen 4)mascarpone bij de dooiers goed roeren 5)slagroom kloppen met 2 eetlepes slagroom en bij de creme doen 6)eiwitten heel voorzichtig door de creme spatelen 7)laagje creme in een mooie schaal doen 8)lange vingers in de koffie dopen (niet te lang en niet te kort )even uitproberen ze moeten zich goed volzuigen maar moeten niet uit elkaar vallen. om en om laagje creme en laagje langer vingers in de schaal doen en eindigen met laagje creme daarover een laagje cacao strooien (door theezeefje o.i.d.) (het gerecht kan niet langer dan 2 dagen worden bewaard in de koelkast. erg hygienisch werken omdat het gerecht van rauwe eieren word gemaakt. misschien niet geschikt voor jonge kinderen en bejaarden i.v.m een event. salmonella besmetting van de eieren )