Italiaanse Flensjes

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm een bodempje stroop in een koekenpan. Spatel eiwit, bloem en dooiermengsel door elkaar en schep dan een paar eetlepels van dit beslag in de koekenpan. Laat het ei stollen en de bloem gaar worden, neem dan pas het flensje uit de pan en leg het dubbelgevouwen op een voorverwarmde schotel. Giet de likeur in het overgebleven strooppannetje en schenk de inhoud vlak voor het opdienen over de flensjes.

Italiaanse Flensjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept