Zoete Ravioli Met Kersen En Roomsaus

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de kersen ( zonder pit) goed droog. Leg op elk stukje deeg een kers en klap het dicht, druk de met water vochtig gemaakte randen stevig op elkaar. Bewaar de ravioli tot gebruik tussen een met bloem bestoven theedoek. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin, laat ze uit de pan afkoelen. Breng de slagroom met de suiker en kaneel aan de kook. Los het aardappelmeel op in wat water en schenk het al roerende bij de slagroom. Kook de ravioli in ruim kokend water in ca 5 min. beetgaar en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verdeel de roomsaus over de borden en leg de ravioli erop. Sprenkel over elke portie wat kersensiroop (niet te veel wat anders wordt het te zoet)en strooi de geroosterde hazelnoot erover.

Zoete Ravioli Met Kersen En Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept