Stufato Di Vitello Al Chianti Classico

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het kalfsvlees aan met de olijfolie en de knoflook. Giet er dan de hele fles Chianti over en de salie en wat zout. Laat 2 uur stoven en klaar!

Stufato Di Vitello Al Chianti Classico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broccoli met garnalen & amandelpesto (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschette met dadel en mozzarella
20 min Snack
Bekijk recept
Catalaanse braadworst met courgetterijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stufato di carne
120 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coniglio Stufato
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato Di Vitello Al Chianti Classico
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept