Gestoofde Savooikool Met Pancetta En Knoflook

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 el olijfolie in een pan en laat daar 3 el boter zachtjes in meesmelten en bak de pancetta aan. Voeg knoflook en wat rozemarijn toe. Dan mag de kool mee in de pan, goed omroeren en op smaak brengen met zout en dan afgedekt 30 minuten op een klein vuur laten stoven. Mocht de groente te droog worden, dan mag je er wat vleesbouillon aan toe voegen. Na een dik kwartiertje mag de wijn erbij. Eventueel nog wat bijkruiden en nog eens 30 minuten zachtjes laten sudderen.

Gestoofde Savooikool Met Pancetta En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept