Varkensfricandeau Met Groentesaus

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met wat zou en peper. Verhit de boter in een braadslede, leg er het vlees in en braad het vlees ca. 50 min. in een op 175 .C voorverwarmde oven. Verhit de olie in eenpan en fruit hierin de ui en de knoflook ca. 3 min. Voeg de stukjes bleekselderij en de reepjes paprika toe en fruit alles nog eens ca. 5 min. Voeg de tomaten, de witte wijn, de bouillon en de kruiden toe en breng alles aan de kook. Laat het groentemengsel op laag vuur ca. 20 min. zachtjes pruttelen. Schik het groentemengsel rond de fricandeau in de braadslee en laat allen nog eens ca. 15 min. in de oven braden. Haal het vlees uit de braadslede en snijd het in plakken. Pureer de groenten met het braadvocht uit de braadslede in een mixer/blender of door een roerzeef. Schenk wat van de saus over de plakken vlees en serveer de rest van de saus apart bij het gerecht. Geef hierbij gebakken aardappelen of pommes frites en bijv. bloemkool

Varkensfricandeau Met Groentesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte kip in groentesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept